For the year 2016-2017, the Socrates Wageningen board has made a set-up for an activity calendar. We encourage future board and socrates members to share their events and adventures. Suggestions from socrates members are most welcome and can be send to our Commissioner Activities via activiteiten@socrates-wageningen.nl

Revised - click to see more information

Long term planning

Upcoming

Het evenement Startup24 zit er aan te komen! Doe een ervaring op hoe het is om zelf een bedrijf te starten met alles wat daarbij komt kijken! Dit is een erg leerzame ervaring, er zijn zelfs studenten geweest die nu echt een eigen bedrijf hebben. Ook Socrates doet mee met een team met het project ‘Durable Packaging’. Dit zal gaan over het gebruik van bioplastics. Het is hierbij de bedoeling dat je met je team binnen 24uur een zo goed en gedetailleerd mogelijk bedrijfsplan opzet.
Sluit aan bij ons team, zodat we kunnen laten zien waartoe wij als Socrates in staat zijn. Onze voorzitter Koen Harms zal zelf ook deelnemen. Ik raad het je zeker aan om hieraan deel te nemen, omdat je hiervan op jonge leeftijd al heel veel kan leren over hoe een bedrijf in elkaar steekt.

Dit zal van start gaan op vrijdag 10 november om 15.30uur en weer eindigen op zaterdag 11 november om 15.30uur. Aanmelden kan via de volgende site: https://startup24.nl/cities/wageningen.

Wij hopen jullie terug te zien 10 november!